Da Vesterbro overgav sig

08.02.16
Bag om København #2. Istedgade overgiver sig aldrig... og dog. Vi er tilbage på 60'erne og 70'ernes Vesterbro.

Dowload direkte

Vesterbro har gennem tiden lagt gader til en farverig blanding af lyssky forretninger, åbenlys prostitionen og vinduer med legetøj - for voksne.

’Da Vesterbro overgav sig’ er andet podcast i serien ’Bag om København’, hvor vi fortæller spændende fortællinger og interessante historier fra byens lange fortid.

Inspiration og baggrundslæsning:

Hanne Fabricious: Istedgade: porten til Vesterbro og Jeppe Facious: Fra Edderkroppen til Makrellen.

Tilrettelagt af Berit Freyheit. Varighed: 14:55

Nye podcasts i serien udkommer løbende over året, og hvis du skal være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere på kommende afsnit via

RSS   eller   iTunes

Københavns Biblioteker - LYD på facebook

Da Istedgade overgav sig

Se i øvrigt også bibliotekernes lokalhistoriske satsning af samme navn https://bibliotek.kk.dk/temaer/koebenhavn.

Billede. Podcastserien Bag om København