Giv lyd - Digte og fortællinger

Podcast # 6 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  eller iTunes

De åbne studier på Hovedbiblioteket har allerede nu, fået en del københavnere til at grave i harddisken, skrivebordsskuffen eller dokumentskyen for at finde tekster, som de kan indlæse og senere få podcastet. Og det betyder at vi allerede nu, er nået til #6 i rækken.

Denne gang præsenterer vi:

Lotte Birgitte Winter, som vil læse både digte og kortprosa –

og Ella Moray Williams, som bidrager med en fortælling, 'Valmuen bløder', i en blanding af tekster og digte, der udspringer af et forløb brystkræftpatient tilbage i 2012.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.