Giv lyd - korte tekster og digte

20.06.16
Podcast # 10 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’. De åbne studier holder i øvrigt ferie og åbner igen fra torsdag d. 1.september 2016

Download direkte

RSS  eller iTunes

Denne gang  præsenterer vi:
Thomasz Legaard, som beskriver sine tekster således:
"Væsener i skoven, tvivl, fortrydelse, ting der kunne have været, forsinkelser, mennesker der ikke passer ind, tilbageblik og mystik, der bryder med den umiddelbare virkelighed."

Rikke Storm-Ringström, som beskriver sine tekster således:
"Mine tekster er korte prosatekster og lyrik, som handler om situationer og stemninger i vores liv. Teksterne har en foruroligende undertone."

Og endelig Torben Jarl Jørgensen, som giver sine tekster følgende ord med på vejen:
"Der findes tekster, der beroliger og gør dig glad. Og som får dig til at tro på det bedste i mennesket. Den novelle, du skal høre nu, er ikke en af den slags tekster. Novellen Kvinderne handler om magt og ondskab. Om hverdagen. Og om hvad der sker, når en mand i løbet af en halv time konfronteres med alt, han afskyr."

Bestil til en tur i studiet
Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.
Bemærk dog at vi holder sommerferie og vi åbner først studierne igen torsdag d. 1. september 2016.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.