Giv lyd - korte tekster og uddrag

08.11.16
Podcast #12 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’. Kom og læs dine egne tekster.

Download direkte
RSS  eller iTunes

Tre forfattere har fundet vej til Københavns Biblioteker - LYDs 'Åbne studier'.

Nonny Sand beskriver sin historie sådan:
"Min historie er det man betegner som en tusmørkefortælling. Den hedder HIMLEN PÅ ANDEN SAL, og handler om en ung mand der er på vandretur, alene, og finder et billigt sted for natten."

Benthe Ploug siger selv om sin historie:
"Jeg vil oplæse et uddrag af en novelle fra den bog, jeg er ved at skrive om Portrætter af Livsvilkår. Bogen handler om mennesker med forskellige udfordringer, og hvordan de forsøger at løse dem.Novellen der oplæses er uddrag af Portræt af en depression - om hvordan den sindstilstand overmander kvinden og gør, hun føler sig uegnet til livet”.

Simon Vindinggiver sin historie følgende ord med på vejen:
"Ugadama. Design af en oplevelse af, at være til i en park. Nøgleord: Poesi, filosofi, shamanisme, trance, drømmerejse, underholdning, spiritualitet."

Bestil til en tur i studiet
Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.