'Giv lyd' - noveller, digte og storytelling

18.04.16
Podcast # 5 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  eller iTunes

Jep, vi har nu 5 podcast klar til aflytning. Siden vi åbnede dørene, har 2-3 skribenter været forbi vores studier hver uge, hvor de har læst deres egne tekster.

Denne gang præsenterer vi:

Peer Lund, som læser 4 digte, bla. En sonet og et erotisk urimet digt – og 3 korte noveller, bla  Den gale i tårnet, fra samlingen ’Det brummer i min lomme’, som han selv kalder ultramoderne eventyr.

Annemarie Krarup er professionel mundtlig historiefortæller. Og hun har valgt at fortælle "Den bortfløjne mødom", som  stammer fra, som hun siger, den største eventyrsamler Evald Tang Kristensen i verden.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Musik:
"Raw" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0