'Giv lyd' - noveller og korte fortællinger

16.03.16
Podcast # 4 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  iTunes

Denne gang præsenterer vi:

Terkel Winther, som  for nogle år siden skrev bogen "Et spørgsmål om ligeværd - historier fra psykiatrien og omegn." Historierne veksler mellem egne oplevelser og beskrivelser af mennesker, han har mødt under sin tid i psykiatrien. Han læser "En historie om John" og ”Hold din fucking kæft”.

Katharina Fuglsang beskriver selv sine 11 korte fortællinger som ”fortællinger/vers der springer i situationer, steder, karakterer, tilstande og refleksioner”.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Musik:
"Raw" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0