Giv lyd - Prosatekster og uddrag af roman

Podcast # 9 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  eller iTunes

Denne gang  præsenterer vi:

Jannik Bay, som bidrager med 4 tekster, som han selv beskriver således:
"Det er en tekst om en yngre medborger og hans forhold til tid, to tekster om at vokse op i en politisk tid, og en tekst om en ældre mand med en forandret hverdag."

Stephanie Caruana læser uddrag fra ‘Sirenebrand’, der udkom på Byens Forlag sidste år.
’Sirenebrand' er en gotisk, lille novelle, der foregår på Orø. To kvinder, begge på flugt, en færgemand med en grum hemmelighed. Fjorden er rammen om død, fortielser og ondskab mellem mennesker. Kvinderne finder ukendte kræfter sammen.

Bestil til en tur i studiet
Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.