’Giv lyd’ - Science Fiction og kort-prosa.

09.03.16
Podcast # 3 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  iTunes

Denne gang præsenterer vi:

Pernille Andersen læser uddrag af sin bog med kortprosa: Allan og Antonia og alle de andre.

Billy O'Shea læser uddrag (på engelsk) af romanen 'Kingdom of Clockwork', som er den første roman i en science fiction serie, der handler om en fremtidig Danmark.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.