'Giv lyd' - special

Podcast # 8 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  eller iTunes

Denne udgave lyder lidt anderledes end ellers. Så det er lidt af en Giv lyd- special, om man vil. Vi har nemlig en optagelse – uden for vores studier – helt ude i det virkelige liv, noget som vi ellers ikke gør det i.
Og så bringer vi en tekst der ikke er fiktion eller i digterisk form, nemlig en kritik rettet mod proceduren på et valgsted.

Første indslag kommer fra Jess René Hedegaard Gertsen, som har været en tur på stranden med sin optager – hvor han laver en fri oplæsning om at give slip på tankerne og føle en dyb indre ro fra de ustoppelige tanker prøve at hjælpe ham til at leve til et bedre liv.

I andet indslag bidrager Allan Anarchos med en kritik af proceduren på et valgsted.

Bestil til en tur i studiet
Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Musik:
"Raw" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0