Podcastserien 'Bag om København'

Karens bande - under besættelsen

05.05.17
'Bag om København' #17 handler denne gang om arbejderpigen Karen fra Sydhavnen, der i skyggen af kampen mod besættelsesmagten, samler en bande af modstandsfolk, som begår en række røverier.

Karen er  opvokset i en familie af Spaniensfrivillige, kommunister og modstandsfolk - ordets og handlingens folk. Hun vælger da også at handle...

Varighed: 28:55
Nye episoder hver måned.
Skrevet og fortalt af Berit Freyheit

Abonner via
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Bag om København' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

En gang om måneden tager vi dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns (og omegns) historie.

Følg med på LYDs facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Musik:
‘Double Drift’ & ‘Relaxing Piano Music’ Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

Tilbage til LYD