København i koleraens tid

13.01.16
Bag om København #1. Historien om dengang døden vandrede i indre bys gader.

Download direkte

Et portræt af 1850’ernes København – og har man det svært med uhumske forhold, er det ikke en tid man ville ønske at leve i. Uanset om du kan møde Søren Kierkegaard og H.C. Andersen på din tur i tidsmaskinen

’København i koleraens tid’ er første podcast i serien ’Bag om København’, hvor vi fortæller spændende fortællinger og interessante historier fra byens lange fortid.

Koleraepidemien i København 1853 er et ganske interessant sted at begynde, da det blev en skelsættende begivenhed i Københavns historie, som kom til at præge byens udvikling.

Tilrettelagt af Berit Freyheit. Varighed: 14:38

Nye podcasts i serien udkommer løbende over året, og hvis du skal være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere på kommende afsnit via

RSS  eller  iTunes ikoniTunes

Se i øvrigt også bibliotekernes lokalhistoriske satsning af samme navn https://bibliotek.kk.dk/temaer/koebenhavn.

Musik credits

Følg Københavns Biblioteker LYD på facebook