Børnebogcast nr. 1 - Sommerlæsning med Lisbet Vestergaard

26.06.16
Premiere den 24. juni 2016. Børnebogcast er en podcast til forældre, der læser højt for deres børn, eller som har skolebørn der læser selv.

Du kan finde Børnebogcast via RSS, Spotify, eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 22:29

Velkommen til første episode af Børnebogcast.

Vi laver den til forældre, der savner inspiration - og hvad er nemmere end at kunne få børnebibliotekaren hjem i stuen, ind i ørerne, lige når DU har tid? Intet. Intet er nemmere.

I denne første episode taler Lisa Gardum Andersen og Julie Arndrup med Lisbet Vestergaard om det frygtede LÆSEGAB og hvilke bøger der vil være gode at læse i sommeren 2016.

----

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker? Og hvilke bøger er bare de bedste??

Børnebibliotekar Julie Arndrup, med diverse gæster, guider dig trygt igennem de mange gode bøger der udgives for børn og unge.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast via RSS, Spotify, eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 22:29

Følg Børnebogcast på facebook

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License