Nyt podcast! Ordene flyder på Hovedbiblioteket

17.02.16
Podcastserien ’Giv lyd’ er klar med første episode med bidrag fra de åbne studier. Denne gang fem digte og to noveller.

Download direkte

RSS  iTunes ikon

’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket er et tilbud, hvor københavnere med en digter, fortæller eller storyteller-ambition gemt under huden, nu har mulighed for at indlæse deres materiale.

Og det er der sørme allerede nogen, der har gjort.

Derfor præsenterer vi nu første episode i podcastrækken, hvor I kommer til at høre: Fem digte fra Henriette Bjørn og to noveller fra henholdsvis Jens Kepny Kristensen (Bjerget) og Tom Vilhelm Jensen (Peters museumsbesøg).

Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Musik:
"Raw" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0