Pigerne bag YAS! diskuterer bogen 'The Hate U Give'

02.11.17
YAS #3 Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

Her i 3. udgave af YAS  tages der fat på  romanen 'The Hate U Give', skrevet af Angie Thomas. Bogen handler om en ung sort piges liv, i et opdelt USA.
Med udgangspunkt i romanen diskuteres der bl.a.  fordomme, minoriteter og bandekrig på Nørrebro ud fra bogen.

Varighed: 23:21
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.

Podcastserien 'Young AdultS - YAS'

Tilbage til LYD