Podcast, radiostationen du selv sammensætter

13.09.13
Du får det du ønsker, når du ønsker det og på din foretrukne platform. Du kan krydre din RSS-feed med bibliotekernes podcast. Københavnske nyheder, debat, kultur og meget mere.

DR podcaster deres sendeflade, Radio 24/7 gør det samme, og der er så småt ved at komme uafhængige danske podcastere på banen, ifølge podconsult.dk , er et halvt hundrede danske podcastere, som podcaster om alt fra teknologi, film og sport til spiritualitet og musik.

Danmark kan dog endnu ikke måle sig med i hvert fald den engelsksprogede del af verden. Prøv at google podcast eller tage et smut i iTunes Store og få en fornemmelse at det store udvalg.

Bibliotekerne blander sig i udbuddet - med bibcast og lydavis

Bibcast, giver et par litterære eksempler på humor – om man så synes de er sjove eller ej. Hvad er det egentlig, der gør at man kan kalde en roman 'morsom'? Skal man skraldgrine fra side 1 eller er en stille klukken i ny og næ nok?

Podcastet finder du her: feeds.feedburner.com/bibcast eller download direkte.

Andre bibcasts

Billie Janis Amy - levede stærkt døde unge

Bøger skal ses i biografen

Hvorfor gå på pension når du kan skrive en roman?

Napoléon Bonaparte

Vesterbro Revisited

Sommerlæsning under parasollen - eller paraplyen

Skraldlatter eller stille klukken?

Abonner, abonnent, abonine

Hold øje med nye månedlige podcasts om tips til læsningen her på siden, eller gør det nemt for dig selv og abonner på podcastet via bibliotek.kk.dk/temaer/bibcast.

Avisen lige i øret - når det passer dig

Du kan blandt andet høre nyheder, restaurant-anmeldelser, debatindlæg, erhvervsstof og meget mere. Artikler fra Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten og Information om, hvad der rører sig netop nu i København.

Dagens lydavis uploades hverdage kl. 12, men du kan altid lytte en uge tilbage, inden de bliver slettet.

Bydelen i dit liv

Vil du følge med i hvad der sker i dit lokalområde, kan du finde frisk nyt fra bydelsaviserne hver uge: Vesterbro, Nørrebro/Nordvest,Østerbro, Indre by/Christianshavn, Amager, Valby/Vigerslev, Vanløseog Brønshøj/Husum/Tingbjerg.

Podcast - nemt og bekvemt

bibliotek.kk.dk/lydavis finder du de lydaviser du interesseret i - og måske bliver du inspireret til at gribe helt andre i farten.