YAS! I Om romantik og forelskelse

08.10.17
YAS #2 Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

2. episode af YAS, handler det om romantik og forelskelse. Både den forelskelse der sker mellem karaktererne i  en  roman, men også den forelskelse man kan føle for en bog. Den følelse  at blive så opslugt af en bogs univers, at man nærmest føler, man selv oplever alt det, bogens karakterer oplever.

Bogen det hele handler om i denne episode er  ”Anna og det franske kys” skrevet af Stephanie Perkins. Bogen indgår i en serie sammen med ”Lola og naboens søn” samt ”Isla og jagten på lykke” af samme forfatter. ”

Varighed: 12:23
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.