YAS og romanen 'Radio Silence'

02.01.18
Yas #5: Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

Romanen Radio Silence er skrevet af Alice Oseman og er en bog fyldt med alle former for teenageproblemer. Og oplevelsen bliver næsten helt meta (unge laver podcast om en roman, hvor unge laver podcast), romanen handler nemlig bl.a. om en dreng og en pige, der starter en podcast.

Som Saxo skriver: "Radio Silence er en eftertænksom, sjov og rørende roman om at turde sige fra og være tro mod sig selv (...) Frances Janvier bruger nærmest al sin tid på at studere. Alle kender Aled Last som den stille fyr, der altid får 12. Nu tror du sikkert, at det her er historien om, hvordan de forelsker sig. Du ved, fordi han er en dreng, og hun er en pige.Men det gør de altså ikke. De laver en podcast. En podcast, der går viralt og ændrer alt …"

En roman om kærlighed, depression, seksualitet, humor og venskab.

Varighed: 14:35
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.

Alice Oseman (f. 1994): Radio silence
Reservér
  • Bog

Radio silence