Digital artikelservice - gratis artikler i din indbakke

22.12.17
Med kopiservice kan du nu få indscannede tidsskriftartikler leveret hurtigt på mail.
Tidsskriftartikler i din mailboks

Biblioteket tilbyder dig nu en nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra trykte danske tidsskrifter.
Bibliotek.dk kan du nu finde artikler fra omkring 40.000 tidsskrifttitler, både videnskabelige tidskrifter, specialudgivelser og artikler fra populære tidsskrifter som f.eks. mad- og motionsmagasiner.
Er du studerende, forsker eller menigmand vil kopiservice være en gevinst for dig.

Digital artikelservice - med hurtig digital levering
Den digitale artikelservice er et resultat af et samarbejde mellem Statsbiblioteket og Copydan. Københavns biblioteker har købt adgang, så du kan bestille artiklerne via Kopiservice Bibliotek.dk. Du modtager en elektronisk kopi af artiklen direkte på mail, ofte indenfor et par timer.

Hvordan bruger jeg Digital artikelservice?:

• Det er gratis at bestille artikler via Kopiservice
  • Du skal være låner i Københavns Biblioteker
  • Artiklerne søges frem i Bibliotek.dk
  • Du skal have en profil på Bibliotek.dk og være logget ind.
  • Når du har fundet en ønsket artikel vælger du blot "Kopiservice" i bestillingsfeltet.
  • Artiklen leveres til din mail-adresse.

Læs mere om hvordan du bruger Digital artikelservice hér

Oprindeligt skrevet af gh, Randers Bibliotek.