Bag om København: Da Vesterbro overgav sig

08.02.16
Istedgade overgiver sig aldrig... og dog. Vi er tilbage på 60'erne og 70'ernes Vesterbro.

Her aflytter eller henter du episoden Da Vesterbro overgav sig

Vesterbro har gennem tiden lagt gader til en farverig blanding af lyssky forretninger, åbenlys prostitionen og vinduer med legetøj - for voksne.

’Da Vesterbro overgav sig’ er andet podcast i serien ’Bag om København’, hvor vi fortæller spændende fortællinger og interessante historier fra byens lange fortid.

En gang om måneden tager vi dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns (og omegns) historie.

Brugt i episoden - udover bibliotekets bøger

På Bakken med Tribini - Professor Tribini Peter og Cruse Mynte Asta Land på Accordvoice

Podcastens signaturmusik: My My Snake Eyes / The Darkness Of The Light / courtesy of www.epidemicsound.com

Følg med

Podcasten er skrevet og fortalt af Berit Freyheit. Der udkommer en ny episode hver måned.

Abonner på Bag om Københavns nyhedsbrev og podcast og få flere spændende fortællinger om Københavns historie og markante personligheder gennem tiderne. Både nyhedsbrev og podcast udkommer med nye historier en gang om måneden.

Jingle ophavsret: ‘Double Drift’ Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
Du kan læse mere om Creative Commons her