Børnebogcast: Inspiration til sommerlæsningen

Lisa og Julie anbefaler gode bøger til sommerferien, både billedbøger, højtlæsning og børnenes egen læsning. Der er stakkevis af gode bøger at tage af!

Du kan lytte til Sommerlæsning 2020 her
Tid: 1:06:06

Sommerferie er læsetid. Om du er derhjemme og slapper af, sidder i et sommerhus og sveder eller besøger en ny by og har brug for en pause, så er en god bog altid rart at have med. I år er der måske særligt mange, der ikke skal rejse langt væk og som har brug for fantasien i romanerne og den oplevelse der er at finde i en ny historie. Vi har samlet en kæmpe bunke der forhåbentlig kan inspirere dig til hvad I skal læse hjemme hos jer. Mange af titlerne kan også findes som lydbøger på erolengo.dk, så de der vil dase i hængekøjen eller skal køre længe i bil også kan lytte til en god historie sammen eller hver for sig. Vi håber I får en dejlig sommer!

Børnebogcast er et tilbud fra Københavns biblioteker, hvor børnebibliotekar Julie Arndrup med gæster inspirerer til læsning. Hvad kan børnene selv læse, og hvad kan du læse højt, når I har været igennem alt det, du husker fra din egen barndom? Hvad er der kommet af nyt og hvad er godt? Der kommer ca. 10 episoder om året og de er temabaserede, så du kan finde lige det emne der er relevant for dig og din familie.

Du kan lytte til Sommerlæsning 2020 her
Tid: 1:06:06

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Du kan holde øje med Børnebogcast på Københavns Børnebibliotekers Facebook.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/