Børnebogcast nr. 13 - Billedbøger bonanza

01.09.17
Efter en dejlig sommerferie - hvor vejret var ideelt til læsning - er teamet bag Børnebogcast tilbage på pinden. Her i et afsnit om kærligheden til billedbøger og alt det de kan.

Du kan lytte til Billedbøger bonanza her
Tid: 54:25

Billedbøger. Vi elsker dem. Det skal der ikke herske nogen tvivl om, og det gør der formodentlig heller ikke efter dette afsnit af Børnebogcast, hvor vi snakker om en bunke af Lisas yndlinsgbøger og forestiller os at fri til dem med en flash mob i Rødovre Centrum. Det er bare så meget vi elsker dem. Billedbøger læses klassisk for de ca. 3-6 årige, men der findes også titler med mere tekst og mere abstrakt indhold, som ældre børn og voksne snildt kan have stor glæde af. Find dine egne favoritter - der er tusindvis at vælge i mellem på dit bibliotek, netop nu.

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 16 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

for at skrive en kommentar.
Materialer