Børnebogcast nr. 19 - Fagbøger til børn

02.05.18
Fagbøger er også rigtige bøger! Og mange børn har stor glæde af at læse dem og få dem læst højt.

Du kan finde Børnebogcast  via RSS eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 53:22

I denne episode af Børnebogcast snakker børnebibliotekarerne Julie og Laila om fagbøger til børn. Både de lette, de flotte, dem med mange billeder, dem der gør en nysgerrig efter mere og dem der måske giver svar på livets store spørgsmål. Masser af titler, masser af inspiration.

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast  via RSS eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 53:22

Følg Børnebogcast på facebook

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License