Børnebogcast nr. 20 - Læsevaneundersøgelsen 2017 og tips til forældre!

Er du som forælder på herrens mark i forhold til hvordan du motiverer dit barn til at læse mere? Så er dette podcasten for dig!

Du kan lytte til Læsevaneundersøgelsen 2017 og tips til forældre her
Tid: 43:19

I denne podcast snakker Julie med Henriette Romme Lund og Stine Reinholdt Hansen om den læsevaneundersøgelse de sendte på gaden i 2017. Hvilke konkrete ting sagde den om børns læsning og kan vi evt. udlede nogle konkrete fifs til, hvordan man som forældre hjælper børnene bedst muligt med at læse mere? Ja, det kan den faktisk - få svarene her og gør livet nemmere for dig selv!

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/