Børnebogcast nr. 27 - Brun

Forskellighed, repræsentation, genkendelse. Det er vigtigt at kunne spejle sig i det man læser, både fysisk og mentalt. Vi snakker med Zakiya Ajmi og Rebecca Bach-Lauritsen, to af forfatterne bag antologien Brun og Lisa og Julie anbefaler en bunke titler til både små og store.

Du kan finde Børnebogcast via Spotify, RSS eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 01:05:12

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast via Spotify, RSS eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 01:05:12

Følg Børnebogcast på facebook 

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

21.05.19