Børnebogcast nr. 29 - med Marianne Iben Hansen

Forfatter, rimsmed, oversætter og rapper - kært barn har mange navne, og Marianne Iben Hansen lever op til dem alle. Hør hende fortælle om læselyst, rim og remser og om sit forfatterskab.

Her aflytter eller henter du episoden med Marianne Iben Hansen
Varighed: 49:54

Marianne Iben Hansen har med sine 22 udgivelser markeret sig som en af de dygtigste i Danmark til rim og remser. Hvis man en gang har hørt hende rappe Axel elsker biler, er man solgt. I denne udgave af Børnebogcast taler Marianne med børnebibliotekarerne Laila Heskjær Myrwick, Dorte Rugtved og Julie Arndrup om højtlæsning, læseglæde, læsestart og om mange af hendes herlige bøger. 

Børnebogcast er et tilbud fra Københavns biblioteker, hvor børnebibliotekar Julie Arndrup med gæster inspirerer til læsning. Hvad kan børnene selv læse, og hvad kan du læse højt, når I har været igennem alt det, du husker fra din egen barndom? Hvad er der kommet af nyt og hvad er godt? Der kommer ca. 10 episoder om året og de er temabaserede, så du kan finde lige det emne der er relevant for dig og din familie.

Her aflytter eller henter du episoden med Marianne Iben Hansen
Varighed: 49:54

 

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app


Du kan holde øje med Børnebogcast på Københavns Børnebibliotekers Facebook.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/