Børnebogcast nr. 29 - med Marianne Iben Hansen

Forfatter, rimsmed, oversætter og rapper - kært barn har mange navne, og Marianne Iben Hansen lever op til dem alle. Hør hende fortælle om læselyst, rim og remser og om sit forfatterskab.

Du kan finde Børnebogcast via RSS, Spotify, eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 49:54

Marianne Iben Hansen har med sine 22 udgivelser markeret sig som en af de dygtigste i Danmark til rim og remser. Hvis man en gang har hørt hende rappe Axel elsker biler, er man solgt. I denne udgave af Børnebogcast taler Marianne med børnebibliotekarerne Laila Heskjær Myrwick, Dorte Rugtved og Julie Arndrup om højtlæsning, læseglæde, læsestart og om mange af hendes herlige bøger. 

----------------------------------------------------

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker? Og hvilke bøger er bare de bedste??

Børnebibliotekar Julie Arndrup, med diverse gæster, guider dig trygt igennem de mange gode bøger der udgives for børn og unge.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast via RSS, Spotify, eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 49:54

Følg Børnebogcast på facebook 

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 

09.08.19