Børnebogcast nr. 3 - om venskaber, med Karen Vad Bruun

Børnebogcast er en podcast til forældre, der læser højt for deres børn, eller som har skolebørn der læser selv. I tredje udgave handler det om venskaber.

Det er tid til tredje nummer af Børnebogcast og i denne omgang har vi fokuseret på venskaber i litteraturen og venskaber mellem børn der læser. Vi har talt med tre veninder om, hvordan de finder deres bøger og hvad de godt kan lide ved at læse. Senere taler vi med en forfatter og hendes største fan - og måske er der et spirende venskab der?

Børnebogcast er et tilbud til dig der gerne vil læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast  via RSS eller iTunes.

Eller download direkte tid: 28.48 min.

Følg Børnebogcast på facebook 

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

26.08.16
for at skrive en kommentar.