Børnebogcast nr. 32 - med Kenneth Bøgh Andersen, børn i andre lande og julebøger!

Kenneth Bøgh Andersen fortæller om sit projekt sammen med Børnenes Ulandskalender, der i 2019 sætter fokus på børn i Bangladesh. Og sidst, men ikke mindst, er der anbefalinger til julebøger, fordi det er sæson!

Du kan lytte til Kenneth Bøgh Andersen, børn i andre lande og julebøger! her
Tid: 1:14:29

Her kommer en blandet sæk med børnebøger.

Kenneth Bøgh Andersen har skrevet bogen Trækfuglen for Børnenes Ulandskalender, der i 2019 handler om børn i Bangladesh. Det er både spændende og meget anderledes. Her kan du høre de fire spændende lydbøger fra U-landskalenderen 2019: Den lange fortælling, ’Trækfuglen’ og tre eventyr med lidt gys i. De er alle skrevet af Kenneth Bøgh Andersen og han læser dem selv højt. 

I denne podcast fortæller Kenneth også noget om sine egne bøger, bl.a. den nye fortolkning af Grimms eventyr.  Bagefter anbefaler børnebibliotekarerne Laila og Julie en masse bøger om børn i andre lande, til alle aldre. 

Til sidst kommer anbefalinger til gode nye julebøger, både kapitelbøger og billedbøger. 

Børnebogcast er et tilbud fra Københavns biblioteker, hvor børnebibliotekar Julie Arndrup med gæster inspirerer til læsning. Hvad kan børnene selv læse, og hvad kan du læse højt, når I har været igennem alt det, du husker fra din egen barndom? Hvad er der kommet af nyt og hvad er godt? Der kommer ca. 10 episoder om året og de er temabaserede, så du kan finde lige det emne der er relevant for dig og din familie.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/