Børnebogcast nr. 34 - med Nanna Foss og Boris Hansen

22.01.20
Nanna og Boris fortæller om deres bøger og deres projekt med 60 uger til udgivelse, og bagefter anbefaler børnebibliotekarerne Sarah, Laila og Julie en masse titler.

Du kan finde Børnebogcast via RSS, Spotify, eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 1:12:29

Forfatterne Nanna Foss og Boris Hansen skriver begge bøger til børn og unge, og siden efteråret 2019 har de budt publikum ind i processen med projektet 60 uger til udgivelse. Det kan du høre meget mere om i denne udgave af Børnebogcast, eller du kan læse om det her. Du kan også finde dem og projektet på Facebook og Instagram.

Efter en god halv times snak med Nanna og Boris, kommer der titelanbefalinger fra børnebibliotekarerne. Vi har fokus på fantasy og sci fi for de store børn, de unge fra ca. 13 år og op. Så hvis de mangler noget at læse i, hjemme hos dig, kan du også sætte dem til selv at lytte til denne podcast. Og I kan se og reservere de anbefalede titler herunder. 

----------------------------------------------------------

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker? Og hvilke bøger er bare de bedste??

Børnebibliotekar Julie Arndrup, med diverse gæster, guider dig trygt igennem de mange gode bøger der udgives for børn og unge.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast via RSS, Spotify, eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 1:12:29

Følg Børnebogcast på facebook 

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Materialer