Børnebogcast nr. 36 - Anmeldelser og inspiration - hvordan finder vi det?

04.06.20
Stine Reinholdt Hansen og Gro Johanne Vase taler med Julie og Laila om anmeldelser af børnelitteratur, hvorfor det er nødvendigt og hvor man ellers kan finde inspiration.

Download direkte.  Tid: 43:48

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker? Og hvilke bøger er bare de bedste??

Børnebibliotekar Julie Arndrup, med diverse gæster, guider dig trygt igennem de mange gode bøger der udgives for børn og unge.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Abonner via  iTunes eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Du kan også finde os på Spotify  og  eReolen

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Eller download direkte.  Tid: 43:48

Følg Børnebogcast på facebook

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

Jingle ophavsret:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License