Børnebogcast nr. 9 - med humor og Rasmus Bregnhøi

I Børnebogcast nr. 9 snakker vi med Rasmus Bregnhøi, der primært illustrerer men også har skrevet bøger selv. Der ud over anbefaler vi bunkevis af bøger, som vi i hvert fald selv synes er sjove.

Du kan finde Børnebogcast i Spotify, via RSS eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 1:08:26

Følg Børnebogcast på facebook 

Humor er en sær størrelse. Den kan være et lagkagekast lige i ansigtet, eller en mere stille kilden der får dig til at klukke længe. Lisa og Julie anbefaler sjove bøger til mange forskellige aldre i denne niende udgave af Børnebogcast. Bagefter snakker vi med Rasmus Bregnhøi, som bruger meget humor i både de alvorlige og de sjove titler han illustrerer og skriver. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan finde Børnebogcast i Spotify, via RSS eller iTunes.

Eller download direkte.  Tid: 1:08:26

Følg Børnebogcast på facebook 

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til andre gode lytteoplevelser.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

03.03.17
for at skrive en kommentar.