Børnebogcast: Sommerlæsning 2018 og Peter Molde-Amelund

Så er der titler til sommerferien! Lisa og Julie fylder på, der er SÅ mange at vælge i mellem. Og vi snakker med Peter Molde-Amelung, debuterende dansk forfatter til bogen Dallas København - et varmt og spændende eventyr!

Du kan lytte til Sommerlæsning 2018 og Peter Molde-Amelund her
Tid: 01:17:42

Pas på Læsegabet og hold læsetræningen ved lige over sommeren - men prøv samtidig at få det hele til at være lystbetonet og hyggeligt. Det virker som en umulig opgave at forene de to, men her fra Børnebogcast forsøger vi at gøre det lidt lettere for alle ved at anbefale en masse gode titler. Hvis du ikke synes der er nok, kan du lytte til sommerudgaverne fra de to sidste år også, og måske kan du nå en tur ned på det lokale bibliotek inden alle er helt forsumpede i ferie og se det store udvalg. Og lige tjekke om de har en sommerbogslæsekonkurrence børnene kan deltage i. Det har de fleste, og i Kbh har alle 20 biblioteker.

Herunder kan du se den lange liste med titler vi omtaler i Børnebogcast nr. 21.

Børnebogcast er et tilbud fra Københavns biblioteker, hvor børnebibliotekar Julie Arndrup med gæster inspirerer til læsning. Hvad kan børnene selv læse, og hvad kan du læse højt, når I har været igennem alt det, du husker fra din egen barndom? Hvad er der kommet af nyt og hvad er godt? Der kommer ca. 10 episoder om året og de er temabaserede, så du kan finde lige det emne der er relevant for dig og din familie.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Du kan holde øje med Børnebogcast på Københavns Børnebibliotekers Facebook.

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/