Podcastserien 'Bag om København'

Guldalderstemning i og omkring Det Kgl. Teater - solister: Jenny Lind og HC. Andersen

01.08.18
Bag om København #32: Det kongelige teater er guldalderens mødested for byens borgere. Damerne medbringer vifter for at slå rotterne ud af skørterne og teatrets lugt-inferno er en uhumsk blanding af sved, snavs, medbragt mad og alkohol – og de små latriner under trappen, hvor lugten slipper ud gennem utætte døre. Der er meeeeget langt mellem rengøringerne.

Teatret er også rammen, hvor en stor dansk digter forelsker sig… uigengældt.

Afspil/Download direkte
Varighed: 27:22
Nye episoder hver måned.
Skrevet og fortalt af Berit Freyheit

Abonner via
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Bag om København' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

En gang om måneden tager vi dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns (og omegns) historie.

Følg med på LYDs facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Jingle:
‘Double Drift’ Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

WEB: