Podcastserien 'Bag om København'

Guldalderstemning i og omkring Det Kgl. Teater - solister: Jenny Lind og HC. Andersen

01.08.18
Bag om København #32: Det kongelige teater er guldalderens mødested for byens borgere. Damerne medbringer vifter for at slå rotterne ud af skørterne og teatrets lugt-inferno er en uhumsk blanding af sved, snavs, medbragt mad og alkohol – og de små latriner under trappen, hvor lugten slipper ud gennem utætte døre. Der er meeeeget langt mellem rengøringerne.

Teatret er også rammen, hvor en stor dansk digter forelsker sig… uigengældt.

Download direkte
Varighed: 27:22
Nye episoder hver måned.
Skrevet og fortalt af Berit Freyheit

Abonner via
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Bag om København' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

En gang om måneden tager vi dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns (og omegns) historie.

Følg med på LYDs facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Jingle:
‘Double Drift’ Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

WEB: