Foto af Herbert Pundik

Hør eller genhør Herbert Pundiks spændende foredrag i anledning af 75-året for redningen de danske jøder

04.10.18
Herbert Pundik har besøgt Københavns Hovedbibliotek for at tale om dét, som også kaldes ’Miraklet i Danmark’

Podcast-serien Månedens Forfatter udkommer med en ekstraudgave i anledning af 75-året for redningen af de danske jøder i oktober 1943.

Efter foredraget besvarerede Herbert Pundik spørgsmål fra det fremmødte publikum.

Herbert Pundik er journalist, forfatter og tidligere ansvarshavende chefredaktør for dagbladet Politiken. Han har modtaget mange priser, bl.a. Cavlingprisen, Rosenkjærprisen, og Publicistprisen.

Du kan finde meget mere om begivenhederne omkring redningsindsatsen her

Hør foredraget med Herbert Pundik eller vælg et andet foredrag - evt. som podcast