Podcastserien Kundskabens Hotel

Kundskabens Hotel #4: Forfatterspirernes skriveklub

24.07.18
I denne episode er du inviteret til skriveklub i Københavns nordvestkvarter. Mød forfatterspirer, hør om teksterne på tegnebrættet og om det, der inspirerer dem.

“Forfatteren, der sidder i et isoleret kammer og skriver, er en myte. Det eksisterer ikke. Tekster kommer til i fællesskab”.

Sådan siger Katrine Lund Sørensen, der har startet en skriveklub for håbefulde forfattere ved Biblioteket på Rentemestervej i Københavns nordvestkvarter.

Kundskabens Hotel har været med på en sniglytter til en af skriveklubbens møder. I denne reportage får du lov at møde forfatterspirerne, høre om deres inspirationer, og så får du en helt særlig mulighed for at høre deres dugfriske litteratur, der ikke findes andre steder.

Download direkte
Varighed: 15:57

Produktion: Jacob Krag Linde og Anne Jeppesen
Medvirkende: Sara Ridder, Katrine Lund Sørensen og Karin Skrydstrup Hegelund
Kendingsmusik: Eucrid Elms - I Just Saw The End of the World
Andet musik: Unheard Music Concepts – ‘Too Late for the Party’ og Blue Dot Sessions – ‘Closet Interlude’

Generelt om podcasten
Med Kundskabens Hotel inviterer vi dig ind på biblioteket – både i stille hjørner mellem fyldte boghylder og ved livligt larmende caféborde. Her vil du blive præsenteret for litteratur, viden, kunst, film og musik af de mange inspirerende, vidende mennesker, man kan møde i Københavns Biblioteker.

Abonner via RSS, iTunes eller en podcastapp (søg efter Kundskabens Hotel).

Se alle episoder

Følg med på LYDs facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.