Månedens forfatter: Forfatterfascination

En vintergave til de læselystne og bogsultne: 2 podcasts med to danske forfattere, der fortæller om fascinationen af andre forfattere

Fascineret af Kirk og Ditlevsen

Alle forfattere har fået inspiration af at læse. Andre forfattere. I to podcasts fortæller de danske forfattere Dy Plambeck og Hassan Preisler om et forfatterskab eller en forfatter, som de har fundet inspiration i eller er fascineret af.

Tove Ditlevsens forfatterskab har inspireret Dy Plambeck, hvis forfatterskab hun har valgt at gennemgå i det foredrag, der ligger til grund for podcasten. Hassan Preisler er i gang med at dramatisere den danske forfatter Hans Kirks hovedværk Fiskerne til et teaterstykke.

"Det er bare sindssygt spændende at dykke ned i det her", fortæller Preisler om Hans Kirks debutroman fra 1928 'Fiskerne', som er omdrejningspunkt for en af de to podcast-afsnit.

Om podcastene

Foredragene på Hovedbiblioteket er lavet i samarbejde med foreningen Danske Skønlitterære Forfattere. De topodcast indgår i serien Månedens Forfatter, som er en podcast-serie, der har eksisteret i syv år og som har mere end 50 forfattere repræsenteret i lydform.

Find flere podcasts fra Københavns Biblioteker

Du kan finde en lang række forfatterpodcasts under overskriften 'Månedens forfatter' på Københavns Bibliotekers hjemmeside. Se mere her.

Du kan også finde vores øvrige podcasts på hjemmesiden. Se mere her.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcasten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Månedens forfatter' i din podcast app.

Tilbage til LYD