Månedens forfatter: Martin Kongstad

Forfatter Martin Kongstad har skrevet en biografi om komiker og manuskriptforfatter Casper Christensen.

Lyt til podcasten fra Københavns biblioteker med Martin Kongstad her.

Intet slår at vågne op med god samvittighed

Martin Kongstad har skrevet en biografi om komiker og manuskriptforfatter Casper Christensen. Her kan du høre Kongstad i samtale med journalist Rune Skyum-Nielsen, der selv er forfatter til en håndfuld biografi-beslægtede udgivelser, heriblandt de anmelderroste og debatskabende bestsellere 'Jakob var her – bogen om Ejersbo', 'Medina har slået sig' og senest 'Begge sider’ om Nicklas Bendtner.'

”Casper Christensen har ændret sig radikalt i løbet af bogen. Han siger nu : Intet slår at vågne op med god samvittighed.” fortæller Martin Kongstad, københavnsk madskribent og rockjournalist, forfatter til ”Kokken der holdt op med at rødme” ( 2018).

Biografien beskriver udførligt Casper Christensens vilde liv, hans flygtige venskaber og kærester. ”Han er vågnet mange morgener og haft dårlig samvittighed. Han er blevet fri fra de løgne som han var spundet ind i tidligere.”fortæller Kongstad i podcasten ”Månedens Forfatter”.

Om podcasten

Podcasten er produceret og tilrettelagt af Claus Vittus og indgår i serien 'Månedens Forfatter', som er en podcast-serie, der har eksisteret i syv år og som har mere end 50 forfattere repræsenteret i lydform. 

Se mere om "Månedens Forfatter" her.

Find flere podcasts fra Københavns Biblioteker

Du kan finde Københavns Bibliotekers øvrige podcasts her.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcasten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Månedens forfatter' i din podcast app.

Foto: Anne Mie Dreves