Podcast: Bogen i undervisningen

Hør forfatterne Sanne Munk Jensen og Sarah Engell fortælle om, hvordan det er at skrive til unge læsere og hvad der sker, når ens bøger bliver brugt i skolerne og danskundervisningen.

Om podcasten

Forfatterne Sanne Munk Jensen og Sarah Engell har sammen skrevet ungdomsromanen ’Tag gaden tilbage’ i 2019. Her hører vi dem tale om, hvordan det er at skrive til unge læsere, hvordan man skriver en bog sammen og hvad det betyder for et forfatterskab, når mange af ens udgivelser bliver omdannet til undervisningsmateriale i skolerne.

Find denne podcast og mange flere på "Vi elsker bøgers" podcastside.

Om "Vi elsker bøger" podcast

"Vi elsker bøger"-podcast produceres af Københavns Biblioteker i forbindelse med afholdelsen af Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival af samme navn. Podcasten dykker ned i emner der vedrører børns litteratur, læsning og sproglige udvikling og er både foredrag og interviews.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Hent eller aflyt foredragene på KøbenhavnLyd

Eller skriv "Vi elsker bøger" i søgefeltet på din podcast-app

Vi elsker bøger er en børnelitteraturfestival med fokus på at fejre litteraturen og læselysten hos børn og bidrage til gode læseoplevelser. Festivalen arrangeres af Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne.

Se mere om Vi elsker bøger festivalen på bibliotekernes hjemmeside her.