Podcast om Kierkegaard, København og H.C. Andersen

02.12.13
Tag med på Assistens Kirkegård med kulturgeograf og omviser Christoffer Jørgensen og hør om guldalderen,H.C. Andersen og Søren Kierkegaard. Du kan også høre, hvad tilskuerne på det Kongelige Teater gjorde ved de mange kæmperotter, som huserede på teatret.

Københavns Biblioteker har været på besøg hos Kulturcenter Assistens for at høre historier om den københavnske guldalder og Danmarks to største forfattere, som begge ligger begravet på kirkegården på Nørrebro.

Kulturgeograf og omviser Christoffer Jørgensen har taget et dybt spadestik i guldaldermulden og har fået opgravet en stor mængde underholdende, overraskende og ganske uventede facts og anekdoter om, hvordan det var at leve i datidens København.

Her aflytter eller henter du episoden om Kierkegaard, København og H.C. Andersen
Varighed: 35:08
Nye episoder hver måned.

Du kan abonnere på podcasten i iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Podbean
Du kan abonnere på podcasten på Spotify

Du kan abonnere på podcasten på eReolen

Eller skriv 'Bag om København' i søgefeltet på din podcast-app

Få opdateringer og gode lytte-anbefalinger på Københavns Biblioteker - LYDs facebookside.

Podcasten er en del bibliotekernes lokalhistoriske satsning af samme navn.
Læs mere om Bag om København og abonner på nyhedsbrevet her.

Jingle ophavsret: ‘Double Drift’ Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
Du kan kæse mere om Creative Commons her