Podcast om podcast - Hvad er en podcast?

Af Københavns Biblioteker
07.05.15
På nettet findes et hav af podcasts, som både kan underholde og gøre dig klogere. Dette er en lille introducerende podcast til dig, som aldrig rigtig er kommet i gang med at podcaste.

<Tilbage til temasiden LYD

Er du altid på udkig efter nyeste viden inden for teknologi? Kan du ikke få nok af litteratur-nørderi? Eller kan du bare godt lide gode historier? På nettet findes et hav af podcasts, som både kan underholde og gøre dig klogere. Københavns Biblioteker har produceret to små podcasts til dig, som aldrig er kommet i gang med at podcaste.

I denne podcast giver vi en lille introduktion til mediet, og vi får inputs fra podcasteksperten Torben Sangild, som har forsket i bl.a. radio på Københavns Universitet og som nu er vært på Wiki-værkstedet på 24syv.

Lyt til podcast online eller download den til din afspiller.

Hvis du er tvivl om, hvordan du kan tilgå podcasts via iTunes, er der her en guide.

I podcast nummer 2 kommer vi med en lang række anbefalinger til gode podcasts, hvor vi ud over Torben Sangild får hjælp fra Tim Hinman fra Third Ear, Otto Lerche fra Mennesker og Medier og Susanna Sommer fra P1. Find den her!

Kendingsmelodi: enoe / CC BY 2.5