Vi elsker bøger podcast: Børnebogsuniverser

Hør forfatter Adam O. fortælle om sin sci-fi trilogi til børn "Den rustne verden" og om hvordan man skaber et godt børnebogsunivers.

Lyt til Børnebogsuniverser her

Om podcasten

Orwells 1984 møder De 5. Sådan karakteriserer forsker i børnelitteratur Anna Skyggebjerg sci-fi trilogien "Den rustne verden" af Adam O. her i denne podcast, hvor de to er i samtale.

Du kan høre Adam O. fortælle om tankerne og processen bag bøgerne, som han både har illustreret og skrevet. Og så kommer de rundt om, hvilke inspirationskilder forfatteren har og de mange spændende overvejelser, han har gjort sig om, hvilke mursten man bruger - eller ikke bruger - til at bygge sit litterære univers.

Som noget helt unikt har Adam O. også selv indlæst nogle passager fra bøgerne i podcasten.

Podcasten er optaget i starten af marts 2020 på Hovedbiblioteket. Siden podcasten blev optaget er den sidste bog i trilogien - "Den rustne verden: Ukrudt" - også udkommet.

Om "Vi elsker bøger" podcast

"Vi elsker bøger"x-podcast produceres af Københavns Biblioteker i forbindelse med afholdelsen af Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival af samme navn.

Podcasten dykker ned i emner der vedrører børns litteratur, læsning og sproglige udvikling og er både foredrag og interviews.

 

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

 

Materialer