Podcastserien 'YAS - Young AdultS'

YAS. Bag det ydre – Tam, Tyk og Tatoveret

14.05.19
Denne episode af YAS handler om identitet, at se andre mennesker for hvem de virkelig er og at spejle sig i andre karakterer.

YAS har været i teatret og se forestillingen Tam, Tyk og Tatoveret af Teater Hund og Co.

Vi diskuterer hvordan det er at opleve tematikker om identitet på teater i stedet for på film eller i bøger, og hvordan oplevelsen af at stå foran rigtige mennesker af kød og blod, tager fat i alle sanserne.

Varighed: 28:26
Produceret af Emilie Bernt Haag/Kultur Ø

Afspil/download
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.
Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.