Podcastserien 'YAS - Young AdultS'
Pigerne fra YAS

YAS. Gymnasielivet - og det pres der følger med

03.06.19
: I dette afsnit taler YAS om det at starte i gymnasiet, og det pres som kan følge med. Det handler både om at ville klare sig godt fagligt i skolen, at være med socialt og presset for at finde de helt tætte venner.

Det kan være en svær balance at finde, når alt er nyt, når man ikke kan finde tid til det hele og ikke vil gå glip af noget.

Varighed: 32:24
Produceret af Emilie Bernt Haag/Kultur Ø

Afspil/download
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.
Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.