Pigerne fra YAS

YAS. Og så drukner jeg – interview med Ditte Wiese

16.12.19
I denne episode af YAS taler vi med forfatteren, Ditte Wiese, om hendes skriveproces, og hvordan det er at skrive YA.

Vi kommer ind på hendes nyeste roman ”Og så drukner jeg”, og presset der ligger på unge mennesker i dag: Både presset fra omverdenen til at være den bedste i skolen og den mest populære på de sociale medier, samt det pres der kommer fra én selv.

Lyt med og kom gerne med din egen mening på vores instagramprofil yas_youngadults

Varighed: 23:51
Afspil/download

RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app
Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.

Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.