Podcastserien 'Bag om København'
Pigerne fra YAS

YAS om romanen ”Five feet apart.

10.09.19
I denne episode af YAS taler vi om romanen ”Five feet apart”, af forfatterne Mikki Daughtry, Rachael Lippincott og Tobias Laconis. En roman om kærlighed og sygdom, men også en roman der tager fat i mange af de klassiske greb inden for YA-genren, som er oppe for tiden.

Meningerne er delte, for romanen minder den for meget om John Greens ”En flænge i himlen” eller er det netop bare herligt med flere af denne form for romaner?

Lyt med og kom gerne med din egen mening på vores instagramprofil yas_youngadults

Varighed: 14:25
Produceret af Emilie Bernt Haag/Kultur Ø

Afspil/download
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.

Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.