Podcastserien 'YAS - Young AdultS'
YAS på Roskilde

YAS på Roskilde Festival

05.08.19
YAS har været forbi opvarmningsdagene på Roskilde festival - et mekka for ungdomskultur, fest, kulturoplevelser af forskellig art og en uge hvor regler og normer er helt anderledes end til hverdag.

Og for YAS, var det første gang for dette møde. Et møde med litteratur, musik, performance, debatter, campstemning og utrolig meget snak om tis.

Men det var også et møde med så mange muligheder, der åbnede op for, at man kunne gøre lige præcist det man havde lyst til. Og et møde med forskellige kulturoplevelser om fx ensomhed, der satte tankerne i gang.

Varighed: 25:48
Produceret af Emilie Bernt Haag/Kultur Ø

Afspil/download
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.
Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.