YAS til Cityringens åbning

03.02.20
YAS-pigerne har været til åbningen den nye cityring i København, der blev fejret med både musik og merchandise. En spontan beslutning ledte os på en kort udflugt til Høje Taastrup, hvor vi udforskede lidt og var i både Ikea og på McDonald’s.

Lyt med og kom gerne med din egen mening på vores instagramprofil yas_youngadults

Varighed: 11:28
Afspil/download

RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app
Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.

Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.