Podcastserien 'YAS - Young AdultS'

YAS. Ung og klimadebat

27.03.19
I denne episode af YAS er vi bl.a. taget til klimastrejke med en masse andre unge for at råbe politikerne op. Vi taler om det at være ung og om at skulle forholde sig til hele klimadebatten. Fra denne episode udvider vi YAS, til ikke kun at handle om ungdomslitteratur, men derimod om ungdomskultur i bredere forstand.

Dvs. at vi i hver episode tager et emne op – det kan være alt fra bærdygtighed og stress i skolen, til kærlighed, ensomhed, angst og forældre.

Til at diskutere hvert emne, tager vi også fat i en kulturoplevelse som kan være et teaterstykke, en roman, noget musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet.

Og i denne episode taler vi altså om det at være ung og hvor kompliceret det kan være at forholde sig til hele spørgsmålet om klima og om jorden er ved at gå under.

Varighed: 36:25
Produceret af Emilie Bernt Haag for kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.

Afspil/download direkte
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Tilbage til LYD