Podcastserien 'Børnebogcast'
Podcastserien 'Young AdultS, YAS'

Young AdultS - YAS podcast

24.04.18
Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

Én gang om måneden tager de emner, bøger og forfattere op, og taler om, hvad litteraturen gør ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.

Hvis du vil være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere via
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet på din podcast-app.
Du kan også finde 'YAS' på Spotify.

Se alle episoder   ----   eller du kan se en mere overskuelig oversigt (og hente enkelt-episoder via RSS-feed)

Podcasten udkommer én gang om måneden, men hvis du vil være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere via

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Tilbage til LYD