Podcastserien 'Børnebogcast'
Podcastserien 'Young AdultS, YAS'

Young AdultS - YAS podcast

24.04.18
YAS, Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.

I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.
Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.

Hvis du vil være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere via
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet på din podcast-app.
Du kan også finde 'YAS' på Spotify.

Se alle episoder   ----   eller du kan se en mere overskuelig oversigt (og hente enkelt-episoder via RSS-feed)

Podcasten udkommer én gang om måneden, men hvis du vil være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere via

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Tilbage til LYD