Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus forsinket

Det nye hus åbner i 2018

19.12.17
Yderligere forsinkelser skubber ved åbningsdato

På grund af en manglende brandgodkendelse er huset nu blevet yderligere forsinket.
Tingbjerg Bibliotek har fået oplyst, at huset forventes klar til åbning i sommeren 2018.

Ramt af forsinkelser
Lige nu skyldes forsinkelsen en manglende brandgodkendelse på den indvendige beklædning. Der er derfor blevet bestilt nye materialer. Når det er sat op, skal det indvendige inventar sættes op og monteres.
Der er endnu ikke fastsat en ny indvielsesdato, men det forventes at blive i medio 2018.

Vi henviser til at bruge Husum Bibliotek på Frederikssundsvej 290 indtil da.

Biblioteket online
Du kan kontakte biblioteket Online på Telefon: 3366 3000 eller mail bibliotek@kff.kk.dk, hvis det drejer sig om biblioteksrettede spørgsmål.
Biblioteket Online tager imod alle henvendelser til Københavns Biblioteker og kan bl.a. hjælpe dig med :

• Selvbetjening på hjemmesiden bibliotek.kk.dk
  • Anvendelse af e-materialer
  • Informationsøgning, bestilling af materialer og andre bibliotekariske spørgsmål
  • Spørgsmål om låneforhold og mellemværender
  • Henvisning til andre målrettede bibliotekstilbud