Klassikerklubben

Klassikerklubben - NY læseklub

29.07.19
Vi starter en ny læseklub på hér på biblioteket - kom og vær med!

En klassiker er et værk som taler til os på tværs af tid og landegrænser. Vi kan læse klassikerne selvom de er 50 år eller 200 år gamle og alligevel giver de os noget at tænke over og (måske) svarene på nogle af livets store spørgsmål.
Lyder det interessant? - Så mød op i vores spritnye læseklub!
Her er ingen undervisning, her forventes ingen baggrundsviden – du skal blot have lyst til at læse bøgerne, tage din nysgerrighed med til møderne og have lysten til at dele oplevelsen med andre. Og måske finder I ud af hvorfor netop denne bog er en klassiker…
Itamar Welish har taget initiativ til klubben. Han glæder sig meget til at få taget hul på klassikeren sammen med andre nysgerrige.

Bibliotekaren vælger de første fire bøger, herefter kan I selv komme med forslag eller evt. lade bibliotekaren vælge.
Herudover sørger bibliotekaren for det praktiske såsom at booke lokale og skaffe bøgerne.
Klubben mødes ca. 8 gange i løbet af sæsonen. Den starter, når I er mindst 3 tilmeldte. Nærmere info fås ved tilmelding.
Tid: Mandag én gang månedligt kl. 17.30-19.00 (første gang 14. oktober – ved nok tilmeldinger)
Sted: Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Mødelokalet ”Tom” i stueetagen
Tilmelding: Skriv til bibliotekar Lene Madsen lenmad@kk.dk